Animation

Se mig! Se mig!

Ja, der skal noget til, for at få solgt sit budskab. Selvom vi konstant er online, så kræver det mere og mere at skære igennem støjen.

Vi elsker at finde frem til den helt rigtige fortælling og give selv de mest komplekse emner luft under vingerne med god storytelling og animation. Resultatet kan være humoristisk, poetisk, cool eller noget helt fjerde alt efter budskabet og målgruppen.

Vi laver både traditionelle tegnefilm og en blanding af web og animation, vi kalder animationssites.

Ring til Esben Bie på +45 60606630 eller skriv på eb@andbie.dk, hvis du vil høre mere og evt. få et uforpligtigende møde.

Brug samme sprog som modtageren

Hvis man vil trænge igennem til en travl målgruppe, er det vigtigt at tale i et sprog de kan relatere til og forstår. Derfor tager filmene om NutAlone - En portal for Europæiske Indiefilm - udgangspunkt i filmproducentens hverdag og problemer.

Forstå det store billede

Der er mange ting i verden som ikke er sorte eller hvide. Emner hvor man både skal forstå argumenter for og imod. Animation er et stærkt værktøj til at lave en pædagogisk gennemgang og gøre det sure lidt sødere. I dette eksempel er det køb af projektbolig hos NPV der bliver gennemgået.

Interaktiv storytelling

Vi har udviklet en hybrid mellem tegnefilm og website, der kan fortælle en enkel, grundlæggende historie og samtidig give mulighed for yderligere information, interaktive tests og opsamling af data.

Vi kalder det animationssites. Topdanmark brugte formatet, til at give nye kunder et mere kvalificeret første møde med forsikringsselskabets assurandører, hvor emnet var pension, sygdoms- og livsforsikring.

Kort og præcist

Animation er en meget effektiv måde at formidle et salgsbudskab på. Alt det overflødige kan skæres fra uden at man mister muligheden for at skildre miljøer, mennesker og sjove situationer.

Den Danske Dyrlægeforening har lavet en app, som hjælper dig til altid at finde en dyrlæge, der har åbent. Vi har designet appens brugerflade og lavet en tegnefilm, der sælger appen.

Forenklet formidling

En animation kan anskueliggøre emner og visualisere data, som er svære at forstå. Udover tegningernes forenkling giver tidslinien i en animation mulighed for skridt for skridt at udfolde en kompleks sammenhæng. I eksemplet her viser vi, hvordan et renteafkast skal forståes.

Få et uforpligtigende møde

Vi tager meget gerne et uforpligtigende møde med dig, hvis du er interesseret i at høre mere.

Ring til Esben Bie på +45 60606630 eller skriv på eb@andbie.dk

Så kan vi hurtigt finde ud af hvordan jeres udfordring løses bedst og hvad det vil koste. For der er stor forskel alt efter hvor komplekst emnet er og ikke mindst hvilken stil I vælger. De fleste af vores animationsfilm koster 25-80.000,- og animationssites 50-250.000,-

Flere animationsfilm