Websites

Dit digitale jeg

Din hjemmeside skal ikke bare være flot, moderne eller innovativ. Den skal afspejle hvem din virksomhed er og sende de helt rigtige signaler. Og så skal den sælge. Sælge din virksomhed, jeres produkter og ydelser eller måske holdninger og viden.

Vi laver store brandingsites, salgssites, landingpages og alt imellem. Vi har samlet et par forskellige eksempler nedenfor.

Spændende advokater

Advokater har mange fascinerende sager og møder alle typer af mennesker i deres arbejde. Desværre kan man sjældent se det på deres hjemmesider. For de er (ofte) kedelige, ens og man bliver sjældent klogere af at besøge dem.

Heldigvis var Riemann Advokatfirma klar på at prøve noget andet. Med illustrationer og lidt mere causerende tekster har vi givet firmaets kompetenceområder lidt mere underholdningsværdi end Arbejdsret og Injuriesager normalt lyder af.

Visionære konsulenter

Genitors motto forpligter. Hvadenten man selv søger en stilling, er på jagt efter en kvalificeret leder, eller ønsker at udvikle sine egne kompetencer, er Genitors nye website det rigtige sted at starte. Vi har lavet en hjemmeside til dem, der matcher den moderne leder

Seriøst – men samtidigt let at gå til.

Nærværende administratorer

CEJ ejendomsadministration er et af Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber. Deres nye site fokuserer på mennesker fremfor mursten. De er lettere at have en meningsfuld dialog med.

Nyt koncept for fotos, website og annoncer sikrer, at kunderne får det rigtige indtryk af CEJ - på alle platforme.

Moderne boligdrømme

At købe ny bolig er en stor beslutning. Og der er mange andre projektsalg, som også kæmper om de samme kunderne.

Vi har hjulpet Bellakvarter med deres hjemmeside, så detaljer om boligerne, overblik over området og anden inspiration er let og indbydende at gå til.