The Danish Club

Overalt i Danmark...

... finder man bygninger med en spændende historie. Steder der blot venter på at blive besøgt og oplevet. Men det kræver selvfølgelig at man kan finde dem, ved hvad de har at byde på, og hvornår der er åbent for adgang. Alle disse steder, herregårde, slotte, gamle møller, fyrtårne, badehoteller m.m. har nu fået en fælles hjemmeside: DANISHCLUB.DK AndBie har sammen med initiativtageren Merete Otillia Knudsen skabt en portal, der giver stederne mulighed for at præsentere sig professionelt og elegant og samtidig opnå fordelene af at være en del af et fællesskab med medlemsklub, medlemsarrangementer og gavekort.

Din næste selfie kan blive historisk

DANISH CLUB viser de historiske attraktioner frem på en frisk og vedkommende måde, så man får lyst til at opleve dem på egen hånd – hvadenten det er den lille mølle eller den store herregård. Udover et smukt billedmateriale præsenteres de mange forskellige steder og oplevelser ved hjælp af ikoner og facts, der giver en hurtig introduktion til alt fra hustype, historie, beliggenhed og åbningstider.

Dynamisk

THE DANISH CLUBs søgemaskine gør det muligt at søge efter steder ud fra vidt forskellige kriterier. Små og store steder præsenteres ens, og husene kan selv oprette og tilføje nye oplysninger eller sæsonbestemte arrangementer i en brugervenlig backend.