Apps og værktøjer

Apps og digitale værktøjer

Når vi designer, udvikler og konceptualisere digitale løsninger, handler det altid om at skabe værdi for dine kunder og en tættere realtion til dem.

Vi er helst med hele vejen fra koncept og strategi, til brugerfladedesign og programmering, men løser også rene programmerings- eller designopgaver.

Nedenfor kan du se et par smagprøver på, hvordan vi har hjulpet med at skabe værdi.

Keep it simple!

Vi holder altid brugerfladen så enkelt og let tilgængeligt som muligt.

Underhold

Hvis man vil fange børns opmærksomhed og gerne holde på den i et stykke tid, så er et spil ofte vejen frem. Eksempelvis når deres forældre skal høre om fordelene ved et nyt boligområde.

Børnene river den gamle bydel ned og bygger en ny, imens forældrene får det forklaret på en lidt anden måde.

Gameplay, design og programmering.

Illustration: Marta Abola-Kurpa

Aktivér

Det nye boligkvarter Irmabyen tager deres beboeres helbred seriøst. Derfor har de i samarbejde med os lavet en app med træningsprogrammer der kan udføres i boligområdet.

Vi har lavet brugerfladedesign og programmering.

Servicér

Der er ingen grænser for hvor mange funktioner vi kan fylde i en app - hvis det giver mening.

For KAB har vi lavet et virtuelt ejendomskontor, hvor man kan indberette problemer, se guides, oprette naboprofiler og meget mere.

Vi har udarbejdet koncept, brugerflade, ikoner og programmering.

Præsentér

Når man kun har kort tid til at præsentere et produkt, skal præsentationen være helt i top. Vi har udviklet vore eget digitale præsentationsværktøj, der let anskueliggør produkters fordele og virkning.

Koncept, design, illustrationer og programmering.

Rekrutér

Medlemsblade og kundeklubber får nyt liv, når der sættes strøm til og mulighederne udvides. Eksempelvis som vi gjorde det for Dyrenes Beskyttelse og deres digitale børneunivers Dyrenes Kids Club.

Vi stod for design og programmering.

Illustration: Marta Abola-Kurpa

Publicér

Det sætter en organisation under pres, når der skal laves flotte publikationer og websites. Derfor har vi udviklet First Edition. Det digitale værktøj sætter en flot hjemmeside og PDF op i én arbejdsgang. Samtidig kan mange personer rette samtidig i teksterne og du kan altid gå tilbage og se tidligere revisioner.

Værktøjet kan tilpasses helt til den enkelte virksomheds design og har den nemmeste drag-n-drop brugerflade, du kan forestille dig.

Vi har udtænkt, udviklet og programmeret First Edition fra bunden.